Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. Epizoda Finále 3. část

28. 4. 2017

Luky:

Gratulka!
Vezmu to docela rychle. 
Otázka pro všechny: Vím, že jsem na tuhle sérku sral, ale občas jsem vidět byl. Tak by mě zajímalo.. Proč jste se o mně nezmínili ve vašich závěrečkách?

Otázka pro Robka: Spolu jsme to moc nekomunikovali. Proč? Jsem ti nesympatických, že jsi se mnou nechtěl nic mít? Nebo jsem na tebe moc dobrý? Nebo jsi čekal, až ti napíšu já? 

Otázka pro Tommyho: Zatím vypadáš na největšího favorita, ale i tak na tebe dotaz mám. Uvažoval jsi aspoň trochu o párcích v čokoládě v této sérii? Jestli ano, tak kdy? Jestli ne, tak proč? 

Spešl pro Antonii nemám. 

Je to více méně mezi Robkem a Tommym, ale pokud se mi jejich odpovědi nebudou líbit, tak můžu dát hlas i Antonii. 

Hodně štěstí. 

 

Greystone:

 Víš jak, seš moc dobrej na to, abych tě zmínil v mojí shit finálovce, ne hej, za to sry, nějak nebylo podstatné pro mě tě zmínit, jinak kdo ví, o kolik by to bylo ještě delší....

Jinak nemluvil jsem s tebou prakticky z jednoho prostého důvodu. I když
 jsme spolu nebyli v ani jednom základním kmeni, měl jsem obavy, že seš napojenej s někým jiným. A kdybych s tebou rozebíral svoje plány, mohlo se to obrátit proti mě.
Na druhou stranu...sem tam jsem ti napsat moh na pokec, to sorec

 

Tommy:

V závěrečce jsem se snažil popsat svou hru a tys do ní tentokrát naneštěstí nepatřil.. O parcích jsem uvažoval Dokonce jsem je chtěl j zrealizovat Ale bohužel komunikace mezi námi dvěma při hře nebyla perfektní.. A tak to bohužel nevyšlo.. Ale určitě doufám, že se někdy ještě nějaký párky vyskytnou

 

Márty:

Zdarec sranec, začal bych tím, že se chci omluvit za ten výbuch když jsem byl vyřazenej, protože řekněme si to narovinu, neumím prohrávat a asi nikdy umět nebudu. No a teď přejdeme na otázky. Což je trochu problém, protože nevím na co se zeptat. Mám pocit, že o týhle hře a po vašich závěrečkách vím vlastně vše co je potřeba. No řekněme, že zůstanu u toho co dělám skoro pokaždé: Vytvořte mi žebříček nejlepších hráčů této série). V žebříčku budou všichni porotci a všichni finalisté (ano i sebe tam napíšete). No a jelikož su zmrd tak bych ještě vidět nějakou tu špínu co budete házet na sebe což znamená: Proč si to zasloužíte vyhrát víc než ostatní finalisté ?. Doufám, že rozumíte všemu co je potřeba a hodně štěstí 

 

Tommy:

1 marty (co si Budem nalhávat.. Jsi legenda surva a zasloužíš si tohle místo) 
2 Tommy #fuckinegoist 
3 grey (hru hrál. Stejně jako já minulou serku u kraffera)

4 ling (ačkoliv vypadla brzo vypadla právem) 
5 ricky (jeho tahy jsou na místě naštěstí tentokrát jsem si na něj dal pozor) 
6 Malda & Jt (oba předvedli že něco umí, ale malda neměl tolik šancí a jt ukázal že je nedoceneny hráč)
7 langy (tvou hru jsem moc neviděl ale vím že jsi byl na místě stejně jako tvé tahy) 
8 Matt (dle mě ses jen vezl a ve finále ses nás snažil přemluvit aby jsme tě nechali ve hře.. Ale řeknu ti.. Psát všem aby vyřadili martyho a martymu aby mě.. Nic moc tah..) 
9 lukyn a Stinger (neberte si to jako urážku hoši.. V téhle hře jsem o vás pomalu ani neslyšel a tak nevím jak jste to hrali..)
10 Antonie (ty umíš hrát.. Jen na to musíš mít čas a ten si tentokrát neměla.. Škoda.. Snad příště...) 
Co bych řekl na greye.. 
Celou dobu jediný co dělal byla jeho "sociální hra" 
A myslel si ze jeho tahy jsou uspesne
Ale bohužel ani netušil že byl součástí mého plánu a ze jsem s jeho zradou celou dobu pocital

 

Greystone:

1) Ty
2) Tommy
3) Langy

4) Já
5) Malda
6) Ling
7) Ricky
8) JT
9) Lukyn
10) Alex

Co bych házel za špínu, ono to moc už nejde...Tonča sice vyhrála na výzvu, ale má určitě na víc...jen to jaksi neukázala.
Tomáša znáš, víš sám moc dobře, jakej je. Já jsem sice člověk, co je schopnej potrollit a zhejtovat úplně všechno, ale vím, kdy zavřít hubu. Tommy se celou hru choval jako že se všemi soucítí a jak je mu líto hromady věcí, ale to, že se bezcitně zbavoval kohokoliv, kdo mu přišel do cesty, to mu bylo jedno. A to, že taky kecá jako mamina na kafi mu taky moc nepřidává. Já nechci srážet jeho schopnosti, hrál dobře a zaslouží si tu být, ale když jsem si s někým psal, myslel jsem to vážně. Ať už to bylo tím, že měli jít nebo jen na pokec. Z toho co tu vypisuje on...přijde mi to jako zmrdství. On si zas pokecá pár řádků o tom, jakej jsem noob a že nic nevím, ale takhle to vidím já.

 

Ling Ann:

Zdravím Vás finalisti,
hráli jste rozhodně dobré hry a každý z Vás s určitým potenciálem.

Mám prohlášení, od prvního dne jsem měla terč na zádech protože jak víme v minulé sérii jsem prohrála s Kozojebačem, který mě trumfnul o jediný hlas. Všichni řikali, že jsem nebezpečná atd. Tímto se chci dostat ke svým pravým spojencům. Založila jsem finálovou alianci o čtyřech lidech, mě, Antonii, Mártym a Langym. Tahle aliance mohla vydržet pochopitelně delší dobu, ale bohužel se tomu tak nestalo. Tommy ty tu tvrdíš, že jsi měl celou hru pod kontrolou, ale co ta výměna. V tu chvíli jsem měla já, Antonie, Sisi a Ricky alianci o čtyřech a ty s Adamem jste byli mimo. Jak mi tohle odůvodníš? Poté nastalo sloučení, my dva si řekli, že budeme spojenci ať se děje co se děje, zapomeneme na starý šarvátky budeme nadále spolu držet. Co se, ale nestalo? Ty jsi mě svym hlasem podrazil a odsunul ze hry, a kde jsou tedka ty řeči, že chceš se mnou držet pokud možno co nejdál, protože si mě jako hráčky vážíš. Navíc tu dostkrát padalo, že ty s Mártym budete ve F3 a někoho si sebou vezmete kdo se vezl. Kde je tedka ta dohoda a kde je Márty, že spolu budete stoprocentně držet? Hrál jsi bezvadnou hru, ale dle mého až tak agresivně, že to může některé porotce odradit. Greystone, tvá hra co tady poslouchám byla nevýrazná, ani jsi mi jednou nenapsal proč to? Já si myslim o tobě, že jsi určitě perfektní hráč, ale proč jsi mi nenapsal? jako tohle bych mohla označit za určité tvé mínus, které může ovlivnit s tvou výhrou. Antonie konečně se dostáváme k tobě. Finalistka ze své série. Posledně nějak neocenili tvou hru a to se mi zdá jako ne moc dobrá věc. Ale jsme tady Second Chance a je načase se vykoupit. Vyhrála jsi imunitu, hrála jsi strategicky velice dobrou hru, uzavírala jsi aliance když byla třeba, po sloučení jsme byly obě dvě hrozby, ale ty ses dokázala probojovat až do finále? a jak? protože jsi prostě hrála dobrou hru a to by měli porotci rozhodně ocenit. Mrzí mě to, že jsi tu tak často nebyla, ale určitě by jsi to mohla použít jako strategii. Tímto se chci dostat k tomu abych řekla, že jsem si udělala jistej obrázek o Vás. Tommy ty symbolizuješ hada, naslibuješ lidem hory doly, ale potom co z toho splníš? další kritérium bylo to, že jsi agresivní což jistym způsobem ocenuju i když někdy to bylo až moc. Greystone tebe bych dle ostatních označila za přelétavého ptáka. Prostě ses k někomu vždy vetřel a byl jsi pod jeho křídlem. Nevýrazný celou hru a dotáhnout to až do finále? Antonie tebe bych označila za delfína, bojovná, strategicky nadaná, dala jsi teda do toho méně času, ale seš opravdu dobrá. Je jasné jak to má dopadnout a řekněme si to. Johne vyhlaš správného vítěze.

 

Tommy: 

no co ti budu nalhávat ten idol co jsem použil už byla vstupenka do fiunale 
bylo to jednoduše promyšlený od zacatku a jediny co mi kdy co pokazilo byly hii
ale tak to už je klasika kazdopadne nevoznačoval bych se za to že jsem se celou dobu vezl, s martym jsme měli stejný slovo a to já hrál přes pusu a on pres výzvy a kdykoliv jsem rekl ze dnes chci nekoho tak jsme se s martym domluivili.. a vuala 
bylo pořešeno kazdopadne pokud vidis mou hru takhle tak mi to nemuze byt nic vic nez lito 

 

Greystone:

Udělala jsi ze sebe moc výraznou osobu velmi brzo. Bylo jasné, že to je jen otázka času, než po tobě někdo půjde. A mimochodem...za přelétavého ptáka bych se opravdu neoznačil. Já nikdy nebyl členem žádné aliance, ale snažil jsem se využít skoro každého, kdo v té hře byl. A to je možná důvod, proč mě tak vidíš. Samozřejmě ten názor ti neberu. Jinak proč jsem ti nenapsal? No stejně jako u Lukyho jsem ti moh napsat na pokec...ale ho aspoň ze hry znám, takže by to mělo větší smysl. Já upřímně pouze postrádal smysl ti psát, když jsem v tobě žádný potenciál neviděl. Pro mě jsi byla jen první out a nic víc.

 

Antonie:

Děkuji moc, vážím si tvého názoru a souhlasím.

 

Matt:

Takže, já to asi uzavřu. Gratuluju. 
Nebudu tady nějak rozepisovat to, jak jste mě naštvali a tak a přejdu rovnou na otázky. Pro všechny:
1) Kdo by měl sedět místo vás a proč?
2) Kterého tahu nejvíce litujete a proč?

Tommy:
Proč jsi si vybral zrovna Antonii a Greye?

Greystone:
Třemi slovy mi popiš tvoji hru.

Antonie:
Proč bych zrovna tobě měl dat hlas? Já to totiž nevim

 

Greystone:

1) Asi Márty...ten kluk si zaslouží bejt snad v každým finále hry, kterou hraje. Neznám snad hru, kde by byl a neukázal se jako velký hráč. 
2) Nejvíc asi lituju toho, že jsem se v té poslední výzvě tak rychle vzdal. Asi bych Tommyho neporazil, ale kdyby náhodou, člověk nikdy neví. Třeba bych ho v té výzvě nakonec porazil a my tři byli ve finále. Jinak taky díky za gratulaci...i když asi chápu, že jsi na mě pořád naštvaný.
stín, rovnost, důvěra

 

Tommy

děkuji z agratulaci 1) marty.. celou hru jsem stal vedle něho a já si myslím, že si zaslouží umísti.. 
ale tentokrát se mu to nepovedlo... 2) vyřazení Maldy 3) sám jsi mi říkal, že grey je větší soupeř a tak jsem si vzal do finale toho v kom jsem viděl vetsi rivalitu... antonii jsem to slíbil za důvěru 

 

Poslední řeč od finalistů

Greystone:

Doufám tedy, že jsem vám na vaše otázky odpověděl tak, aby vaše srdéčka zaplesala... Rád bych řekl jednu věc před tím, než se pustíte do hlasování.

Je mi jasné, že ne na všechny jsem mou hrou udělal dojem. Ale kdo mě zná jako hráče, tak ví, že už jsem se třeba vícekrát dostal do F5 a dopasl doslova jako sedlák u Chlumce, jelikož se mě ostatní snažili zbavit jako silného hráče a já na to neměl jak reagovat. Ať už to bylo přes symbol nebo rovnou natvrdo (viz u Majka, Second Chance u Kellyna nebo Laos).

Nebudu lhát. Tuhle hru jsem hrál proto, abych se alespoň dostal do finále. Ale moje krédo zní: Hraj tak, abys vyhrál. Pro některé jsem chudák, který se svezl na Mártym a Tommym, pro některé jsem ale naopak člověk, který byl důvěryhodný a pár tahů s vámi provedl, abychom se mohli oba dostat dále.

Do finále jsem se dostal. A málem mi vyšlo zbavit se jak Mártyho, tak Tommyho. A myslím si, že s Mattem a Antonií bych měl větší šanci. Nechci si však dávat nějaké extra naděje coby kdyby. F3 je taková jaká je a už se to nezmění.

Tommy hrál svou hru dobře. Ale hrál ji jako zmrd. Hrál, hraje a bude hrát. Mu je úplně jedno, co komu udělal a bude se vymlouvat dvěma způsoby: "Je to hra..." nebo "Bohužel jsem musel promiň, nešlo s tím nic jiného dělat..." V kmenovém chatu ze sebe vždycky dělal největšího chudáka a vola pair excelènce.

Já hrál svou hru čestně až na jediný moment. A to vyřazení Mártyho. Márty byl člověk, kterého jsem se musel bezpodmínečně zbavit, abych tu seděl a přes ho nejel vlak. Povedlo se. Ale omlouvám se mu za to, protože to bylo bezohledné vůči tomu, jaký hráč je. Jinak všem, se kterými jsem pracoval, jsem mluvil o všem narovinu. Řekl jsem jim i před hlasováním to, že je možný, že půjdou a že to asi nezvrátím (pokud jsem o tom samozřejmě věděl).

Proto bych na vás apeloval s tím, že i když hlasujete pro nejlepšího hráče tady, promyslete to prosím po všech aspektech. Protože já na ně hleděl celou dobu. Díky.

 

Tommy:

Okaay 
Takže doufám že jsem všem dostatečně odpověděl na vaše otázky Hru jsem hrál obstojně a doufám, že si zasloužím vás hlas. Nebudu tady házet špínu nebo říkat, že jsem lepší.. Grey je dobrý hrac ale tuto hru si myslím, že jsem hrál dobře:)

Stále mi můžete psát PM a budu odpovídat na vaše otázky Chtěl bych apelovat na všechny porotce-promyslete svůj hlas, ať si ho dotyčný doopravdy zaslouží a prosím nestrilejte do slepa Každopádně doufám že se spolu někdy všichni potkáme a pokecáme 

Díky za hru lidi

 

Od Antonie jsme se už nic nového nedozvěděli, řekla vše, co chtěla.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář