Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. Epizoda Finále 2. část

28. 4. 2017

Ricky započni s dotazy na Antonii, Tommyho a Greystona.

Ricky:
Tak prvně Vám chci pogratulovat . Dokázali jste to my ne ! 
Antonie Frieserová 1) - Jaký byl tvůj největší tah za celou hru ? 
Martin Robko Rédr 1) - Já navážu na tvou řeč . Zmínil ses že se já jsem člověk kterého nechcete dál ve hře . A mně by zajímalo z jakého důvodu ? 
2) - Řekni mi s kým bys chtěl z poroty sedět ve finále ? 
Tommy Nový - Tobě jsem šel po krku celou hru a na štěstí pro tebe se mi to nepodařilo což mě štve , ale gratulují ty jsi tam kde jsem já chtěl skončit. Řekni mi Jakým způsobem jsi hrál popiš mi stručně svou hru a své myšlení ve hře. 
Takže ještě jedno gratulují Vám ! 
Jasno ještě nemám , ale vím že jedné osobě hlas nedám
 
Greystone:
 
1) Ricky, víš moc dobře proč. Už jsem ti to říkal několikrát. Jseš dobrej, ale prostě se ti nedá věřit. Proto to pro nás byl eazy vote, protože většina s tím neměla problém.
2) Určitě by to byl JT. Věřili jsme si oba a mrzí mě, že dopadl jak dopadl.
 
Tommy:
V první řadě ti děkuji , Abych ti to shrnul.. Už v ifugau jsem viděl jak to dopadne 
Už jsem věděl jak jednoduše to půjde do finále Celou hru, kdy jsem řekl že někdo vypadne tak vypadl - coz se nepovedlo 1x s ling a 1x s Petrou pak jsem už jen s martym celou hru diktoval co se Stane (John vám potvrdí že jsem mu řekl 3rady dopředu) a to několikrát.. 
Každopádně nejsem neschopný hráč a cílem bylo aby to vypadalo že jsem martyho ocas 
To se povedlo a vy všichni jste šli po martym spíš než po mě 
Vím, že to moc stručný není ale jinak to nedám
 
Alexi:
Antonie Frieserová  Tommy Nový  Martin Robko Rédr
Já na Vás otázky nemám jsem rozhodnutý komu dám svůj hlas a doufám že se mu/ji to podaří a vyhraje ! Gratulují Vám A že jste mě vyřadili byl dobrý tah ! 
 
Langy:
 
Zdravím a gratuluju.
Greyi. Celou dobu ses vezl, neudělal jsi v celku nic a myslíš si, že můžeš vyhrát? Těžko. Moje otázka: Proč si pořád myslíš, že tah na vyřazení Bostona byl Maldův tah? Vy jste chtěli hlasovat proti mně, ale já přemluvil Maldu a Matta. Proč tomu nevěříš? Antonie. Podobně jako Grey, ale o něco lepší. Vyhrála jsi jednu imunitu a zradit mě byl parádní tah, i když by ses dostala do finále tak jako tak. Otázka na tebe. Dala bys hlas ve finále radši Greyovi, nebo Tommymu? A proč? Na závěr Tommy. Nevím proč, ale neměl jsem tě v lásce už od začátku. A nemám ani teď. Na druhou stranu musí city stranou a musím ohodnotit hru spravedlivě. Můj hlas máš na 80% jistý, ale budu se ještě řídit odpověďmi. Otázka pro tebe je následující: Vzal sis (slabé) nenápadné hráče do finále úmyslně, abys vyhrál? Děkuji za hru a čekám na odpovědi. I když jsem v porotě, nic se nemění. ,,Queen stays Queen, Adios!"
 
Greystone:
 
Vidím, že ty to víš nejlíp, když jsi se dostal tak daleko co? Tvůj hlas stejně nedostanu, tak si aspoň otevřu hubu. Ano, mohl bych hrát hru, kde jsem vidět a dopadl bych jako ty. Maldu nějakou dobu znám a vím, že své kvality má. Takové tahy jsou pro něj úplně normální. Tebe jsem nikdy jako dobrého hráče nepovažoval. Proto jsem si myslel, že to byl Malda. Já se radši budu pohybovat v kruhu silnějších, kde je možnost něco si zjistit a v klidu si naplánovat další tahy a mezitím pracovat s těmi, co jsou v outs, aby měli ve mě nějakou důvěru. Ať už to byl Alex, Boston, JT nebo Matt. Bohužel všichni dopadli jak dopadli. Bohužel nejsem tak důveryhodný člověk, abych si mohl vytvořit ali o 4-5 lidech ve sloučení. Proto musím hrát hru, kde jsem raději ve stínu, než abych vypadl jako 3. nebo 4. Ale brát ti tvůj názor nebudu. Konec konců ty jsi ten, kdo tu položil otázku.
 
Tommy: 
Naprosto upřímně jsem dlouho váhal zda li byl dobrý tah to tak zahrát 
Antonii jsem si do finále vzal, protože jsem jí slíbil za důvěru ke mě finále 

A greye jsem si sem vzal jakožto silnějšího hráče nez matt
Což ti sám matt potvrdí že mi říkal jak je grey dobrej hráč 
A tak jsem si vzal toho lepšího Dekuji ti za sympatii Moc si toho vážím 
Doufám že jsem na tvou otázku odpověděl dostatečně 
Pokud ne stačí se ještě optat 
 
J.T. ( Honza T. ):
Zdravím a gratuluji finalistům! 
Budu stručný, na Antonii otázku nemám, pouze na Tommyho a Greye Takže Tommy, chtěl bych vědět zda jsi mě vyřadil vážně jen kvůli tomu, že jsem tě "neposlechl" nebo byl v tom jiný důvod a chci upřímnou odpověd, díky. 
Greyi:D je tu hodně porotců, napiš mi ty, o kterých si myslíš, že kdyby byli s tebou ve finále, by si porazil  ( a počítej i finalisty ) zajímá mě tvá odpověd Díky a ještě jednou gratuluji, možná budu mít ještě nějaké dotazy později:D
 
Tommy: 
 
 ne nebyl to jeden důvod vyl jsi loutka v mojí hře, a ikdyž mě za to budeš nenávidět tak jsem jen čekal na okamžik jako tenhle abych to mohl udlělat...
finale proti tobe a antonii by bylo moc eez

každopádně promin
ale je to hra...


ačkoliv ten den jsem chtěl doopravdy greye tak jsi se nabídl jako lepsi moznost než antonie ....
 
Greystone:
 
Noo...moc by jich nebylo. Asi tebe, Matta, Lukyho, Antonii. Budu upřímný, zbytek bych asi nepřehrál jejich viditelnou hrou.
 
Maldo:

Zdravím Vás finalisté !! Gratiluji Vám k finále a že jste ostatní přehráli,přelistili a přežili a nyní se dozvíme kdo vyhraje a získá titul poslední přeživší a bla bla bla bla...

Nyní k otázkám:

Antonie bohužel tebe jsem nepoznal a ani jsem s tebou nebyl v kontaktu takže na tebe otázky nemám:).

Tommy, rozhoduji se mezi Greyem a tebou a nyní se přikláním spíš k tobě ale záleží na tvé odpovědi na následující otázku: Tu radu kdy jsem vypadl tak si mě dávno po hlasování když už jsem s tím nemohl nic udělat ( resp. věděl si že hii nemám a mám odhlasováno) tak proč si mi psal že si mě zachránil ?D to ti nestojím za to mi říct heej sorry hlasoval jsem pro tebe??

Greyi, minulou sérii si ve finále napsal Tommymu že hrál sérii na hovno a že jeho hra byla naprosto k ničemu a tak se tě ptám co si v téhle sérii udělal tak užasného? Protože momentálně mám z tvé hry pocit že byla k hovnu ale možná mi něco uteklo tak ti dávám příležitost se obhájit ... A mimochodem mi ještě vysvětli proč mi vždycky napíšes po každým tahu jak v Laosu tak tady proč jsem to udělal atd. To se mám řídit jen podle tebe?? Jak tah na Bostona tady tak i tah na Anatola v Laosu měli svůj účel i když to nakonec nevyšlo jak jsem chtěl )

Lidi ještě jednou Vám chci pogratulovat že jste se dostali až sem a hodně štěstí do finále

 
Greystone:
 
Prvně bych chtěl říct, že tamto jsem řekl Tommymu z naštvání, že jsem byl out. Ale to mě neomlouvá.

Už ve sloučení mi bylo jasné, že se musím spojit s Kryštůfkem. Mu to nikdy nevadí, protože ví, že je silnější ve výzvách a tak. Tommy si totiž hodně ot
evírá hubu na špacír a tak nějak jsem i očekával, že na to dojede. Nestalo se. Ale všechno popořadě.

Snažil jsem se dostat mezi ty dva, abych věděl jejich plány a co chtějí dál. Já tu část, kdy jsem byl s ním jsem nebral jako to, že bych byl pod ním nebo tak. Já věřil tak nějak, že se zbavíme vás a pak vyřadíme Hroma. 

Věděl jsem ale dlouho, že ti dva pracují spolu. A po tom, co mi Tommy vykvákal, že chtěj oni dva do finále a že si vezmou prostě někoho, kdo tak nějak zbyde...nevím. Přijde mi to jako hloupost, nevím jak ty. Proto jsem musel začít jednat a vložit se do toho.

Ling jsem neřešil, holt ji všichni chtěli out.
Rickyho jsme brali jako člověka, co prostě nesměl dál.
Langy musel jít z vás tří jako první. Tys to měl očividně na salámu a navíc Tommy by tě jen tak nenechal. Taky mě potom překecával, ať pro tebe nehlasujem. Jinak Langy taky proto, že kdyby nešel, mohl si vytvořit většinu a odpálit to celé. 
Márty prohrál výzvu a musel jít. Měl jsem to s JTm a poté i s Mattem domluvený. Kdo nedostane symbol, jde. Márty se sice jednou zachránil, ale jen blbec by nevěděl, že ho neměl, navíc když mi to sám řekl.
Navíc on je větší hrozba ve výzvach než Tommy. 

JT měl bohužel smůlu jako vždycky já. Doufal, že bude se mnou a já taky že s ním. Ale ty symboly mě překvapily snad víc než jeho. Mrzelo mě to, ale musel jsem dál. 
F4 měla docílit můj plán. Zbavit se Tommyho tak, aby samozřejmě nevyhrál...no když dostanem hru, kterou zná Tommy jako své boty, tak je to těžké. S tím neuděláš nic, i kdyby jsi chtěl.

Matt mě tehdy prosil, ať s ním hlasuju pro Antonii, ale Matt, ač bych ho normálně bral všemi deseti, by pro mě byl větší konkurence než Antonie proti Tommymu. Nebo aspoň já to tak viděl. On a Márty mě mrzí ale asi nejvíc.

Doufám, že jsem ti odpověděl dostatečně.
 
Tommy:
nejsem si tak úplně jistej o čem teď mluvíš.
myslím, že jsem ti řekl, že mě mrzí to, že jsem tě outnul v tvojí poslední hře a dost jsme pak o tom pokecali 
každopádně jsem si radši vždy počkal aby ten člověk idol nepoužil 
je to taková jistota daru 
všichni se dozvíme po hře kdo pro koho hlasoval a já nemám důvod to zapírat...
každý vyřazení bylo předem promyšlený a ty jsi byl součástí plánu 
každýmusel příjít na řadu 
což je taková škoda týhle hry...
jednoduše příjdeš o nepřítele 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář