Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. Epizoda Finálová 4

24. 4. 2017

Jejich cesty byly rozdílné a do finálové 4 se dostali různými cestami. Jaký byl jejich pohled na hru?

Greystone - Zástupce z Kdo přežije: Laos Ostrov Zkázy se probojoval při minulé hře do finálové 4. Dnes je opět ve finálové 4. Hrou dle ostatních proplouval, avšak měl jisté kroky, které ho vynesly až sem. Imunitu však nevyhrál, ale byl součástí důležitých tahů.

 

Antonie - Zástupkyně z Kdo přežije: Faerské Ostrovy, která se minule dostala až do finále. Tentokrát hrála hru strategickou a prošla si poměrně složitou cestou. Držela po většinu hru s Ling Ann a po sloučení, kdy se dostala do početní nevýhody musela hrát tak, aby zůstala ve hře. Hrála strategicky i fyzicky, když se jí posledně povedlo vyhrát imunitu.

 

Tommy - Hráč z Kdo přežije: Laos Ostrov Zkázy, který se posledně dostal do finálové 2. Tentokrát se v této hře dostal do dvou různých pozic. Do sloučení byl většinu času v menšině, avšak sloučení přineslo zvrat, který mu pomohlo kartu obrátit lepším směrem. Byl důveryhodnou a oblíbenou osobou snad u všech. Zorganizoval několik podrazů a probojoval se až do finálové 4.

 

Matt - Hráč z Kdo přežije: Faerské ostrovy. Vešel do hry, který byl při poslední hře zrazen svými spojenci Rickym a Honzou T. Usiloval o vykoupení a to se mu vcelku povedlo, když oba dva ve hře přežil. Ve hře měl stále vždy dobrou pozici, o jeho vyloučení se stálo pouze spekulovalo, nikdy však nezrealizovalo. Byl součástí dominantní aliance po celou hru. Podílel se na několika blindsidů, které se mu vyplatili. Dostane se tentokrát do finále?

 

Proběhla soutěž o imunitu, která se uskutečinila v každé sérii. Z této finálové 4 tuto výzvu vyhrál Tommy ve své sérii a Antonie ve své sérii. 

Umístění:

1. Tommy - 699 bodů

2. Antonie - 528 bodů

3. Matt - 458 bodů

4. Greystone - 395 bodů

 

Tommy vyhrává tedy imunitu. 2 zástupci z 
Kdo přežije: Laos Ostrov Zkázy, 2 zástupci z 
Kdo přežije: Faerské ostrovy

2 zástupci z kmene IFUGAO, 1 zástupce kmene CAPIZNON, 1 zástupkyně kmene KALINGA.

3 muži, 1 žena

Kritérií bylo hodně, kdo se však dostane do finále? Koukejte nadále na TV STARS. Otázky neproběhly a šlo se hlasovat. Až přečtu hlasy, rozhodnutí je konečné a zvolená osoba musí okamžitě opustit kmenovou radu. Přečtu hlasy:

První hlas:

matt-hlas.jpg

 

Druhý hlas:

greystone-hlas.jpg

 

1 hlas Antonie, 1 hlas Matt

 

Třetí hlas:

tommy-hlas.jpg

 

2 hlas Matt, 1 hlas Antonie, 1 hlas zbývá

 

17. vyřazenou osobou a 9. finálovým členem poroty je:

antonie-hlas.jpg

BLINDSIDE - ARGONAUTS

Přines mi svou pochodeň. Matte, kmen promluvil, je čas jít. Antonie, Greystone, Tommy, dotáhli jste to nejdál kam jste jen mohli, devět porotců rozhodne kdo z Vás si zaslouží vyhrát tuto hvězdnou sérii. Dobře se vyspěte a užijte si poslední noc na Filipínách. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář